Op 19 april mochten wij onze bijdrage leveren in de kerkdienst in de Fontein. 

Een aantal weken geleden namen we dit filmpje op om een gemeente in Syrie met kerst te bemoedigen. De meiden die je solo hoort zingen vroegen ons of wij mee wilden werken aan een kerstgroet voor hun opa in Syrie. Bijzonder en dankbaar zijn wij dat wij dit als koor mochten doen.

We wensen jou fijne feestdagen en een muzikaal 2019!

De korte versie:

De lange versie:

 

St AlsKankerJeRaakt Poster

 

Op zaterdag mochten we ons jubileum vieren in de Verrijzeniskerk, samen met Sharon Kips en Gert van der Vijver, alias 'de Zandtovenaar', en zo'n 500 gasten. Wat een geweldig feest was dat!

Mede door de muzikale omlijsting door de band Grandesco en de violiste Annelies Steenbergen werd er een fantastische sfeer gecreëerd die het publiek helemaal meevoerde bij de gezongen liederen.
Wat kan er dan een energie uitgaan van teksten als 'aan U alle macht, alle heerlijkheid en kracht en aan U is de eer en de lof want U regeert!' of 'Uw naam is Ik ben en Ik zal er zijn!'. Deze avond zal nog velen uit het publiek, maar zeker de koorleden, daarna nog vaak door het hoofd gespeeld hebben. Alle teksten, de muziek, het enthousiasme op het podium, het kwam allemaal perfect tot zijn recht; alle dank aan God die ons hiertoe in staat stelde!

jublieumconcert 2017

 

Op zondagochtend mochten we de kerkdienst in het Isala ondersteunen met enkele (kerst-)liederen. Hoewel de reden waarom de mensen in dit ziekenhuis verblijven, natuurlijk vaak niet fijn en soms zelfs zorgelijk zijn, hopen we dat door deze dienst en mede door onze liederen, God toch voor hoop en uitzicht mocht zorgen.

Op zaterdag 17 december mochten we op het Bethlehemkerkplein het spits afbijten met een optreden op het koren-podium. We hopen dat de boodschap die we zingend brachten toch wat warmte aan de toeschouwers, die de koude ochtend trotseerden, mee kon geven. Na dit optreden liepen veel leden ook nog mee met het koor dat door de stad liep en bekende kerstliederen zong. Hieronder zijn van deze mooie zaterdag wat beelden te zien.

Op zaterdag 17 december hopen wij een bijdrage te leveren aan het evenement Kerst in Zwolle.

In de Zwolse binnenstad geven dan meerdere koren een optreden en zal er een wandelend koor door de straten trekken.

Ons optreden zal op het Bethlehemskerkplein plaatsvinden en begint om 10.45u.

Op 13 april mochten wij, evenals vorig jaar, een bijdrage leveren aan de praise-avond, georganiseerd door 'De Verre Naasten'. Deze avond is altijd een enorm opwekkende ervaring, vooral door de enthousiaste en energieke bijdragen van de buitenlandse deelnemers van de toerustingsconferentie, waar deze avond een onderdeel van vormt. Het is daarom voor ons een steeds weer een groot genoegen om hieraan mee te werken; in de loop van de avond werden ook onze eigen liederen met steeds meer energie gebracht, alsof een stukje Afrikaanse passie voor God op ons oversloeg.....

Geweldig dat God wereldwijd mensen door zang en dans met elkaar kan verbinden en in beweging kan krijgen tot eer van Hem!

DSC 0596 DSC 0588

 

Op Zondag 31 januari mochten wij als koor een bijdrage leveren aan de kerkdienst in Isala. 

Hieronder een kleine impressie van onze bijdrage.

 

 

In De Fontein mochten we op 19 december 2015 samen met het Christelijk koor Hodaya uit Ermelo een fantastische avond vullen met liederen over de grote betekenis van het Kerstfeest: verwachting, belofte en vervulling. Zo'n 400 bezoekers waren hierbij aanwezig. Beide koren zongen apart een aantal liederen maar we zongen ook enkele samen. Verder was er een dansvoorstelling die de avond extra glans gaf.

Mede dankzij het enthousiasme van onze dirigent, de uitstekende begeleiding van de beide pianisten en het voortreffelijke vioolspel van Ana de Ruiter, werd deze avond tot een succes, maar bovenal een geweldig eerbetoon aan God.

De reacties na afloop van bezoekers waren dan ook zeer positief en hartverwarmend. Dit is wat ons als koor de energie geeft om door te gaan en onze blijdschap in het grootmaken van God uit te stralen.

 collage kerst 2015