Na bijna 10 jaar hebben wij begin dit jaar afscheid moeten nemen van Rob van Putten als onze dirigent. We hebben mooie herinneringen aan de repetitieavonden en de optredens en wensen Rob en zijn gezin het allerbeste!

Een kleine impressie van ons optreden in de Plantagekerk en in de Dominicanenkerk tijdens de Open Monumentendag 2019 in Zwolle.

Op 9 juni mochten wij een bijdrage leveren aan de kerkdienst in het prachtige kerkje van Windesheim. Wij wilden door onze liederen graag iets van het Pinkstervuur doorgeven, en het enthousiasme waarmee destijds de apostelen over God begonnen te spreken.

Op 19 april mochten wij onze bijdrage leveren in de kerkdienst in de Fontein. 

Een aantal weken geleden namen we dit filmpje op om een gemeente in Syrie met kerst te bemoedigen. De meiden die je solo hoort zingen vroegen ons of wij mee wilden werken aan een kerstgroet voor hun opa in Syrie. Bijzonder en dankbaar zijn wij dat wij dit als koor mochten doen.

Op zaterdag mochten we ons jubileum vieren in de Verrijzeniskerk, samen met Sharon Kips en Gert van der Vijver, alias 'de Zandtovenaar', en zo'n 500 gasten. Wat een geweldig feest was dat!

Op zondagochtend mochten we de kerkdienst in het Isala ondersteunen met enkele (kerst-)liederen. Hoewel de reden waarom de mensen in dit ziekenhuis verblijven, natuurlijk vaak niet fijn en soms zelfs zorgelijk zijn, hopen we dat door deze dienst en mede door onze liederen, God toch voor hoop en uitzicht mocht zorgen.

Op zaterdag 17 december mochten we op het Bethlehemkerkplein het spits afbijten met een optreden op het koren-podium. We hopen dat de boodschap die we zingend brachten toch wat warmte aan de toeschouwers, die de koude ochtend trotseerden, mee kon geven. Na dit optreden liepen veel leden ook nog mee met het koor dat door de stad liep en bekende kerstliederen zong. Hieronder zijn van deze mooie zaterdag wat beelden te zien.

Op zaterdag 17 december hopen wij een bijdrage te leveren aan het evenement Kerst in Zwolle.

In de Zwolse binnenstad geven dan meerdere koren een optreden en zal er een wandelend koor door de straten trekken.

Ons optreden zal op het Bethlehemskerkplein plaatsvinden en begint om 10.45u.

Op 13 april mochten wij, evenals vorig jaar, een bijdrage leveren aan de praise-avond, georganiseerd door 'De Verre Naasten'. Deze avond is altijd een enorm opwekkende ervaring, vooral door de enthousiaste en energieke bijdragen van de buitenlandse deelnemers van de toerustingsconferentie, waar deze avond een onderdeel van vormt. Het is daarom voor ons een steeds weer een groot genoegen om hieraan mee te werken; in de loop van de avond werden ook onze eigen liederen met steeds meer energie gebracht, alsof een stukje Afrikaanse passie voor God op ons oversloeg.....

Op Zondag 31 januari mochten wij als koor een bijdrage leveren aan de kerkdienst in Isala. 

Hieronder een kleine impressie van onze bijdrage.

In De Fontein mochten we op 19 december 2015 samen met het Christelijk koor Hodaya uit Ermelo een fantastische avond vullen met liederen over de grote betekenis van het Kerstfeest: verwachting, belofte en vervulling. Zo'n 400 bezoekers waren hierbij aanwezig. Beide koren zongen apart een aantal liederen maar we zongen ook enkele samen. Verder was er een dansvoorstelling die de avond extra glans gaf.