Onze pianiste, Caroline van Vulpen:

Caroline

Caroline begon in 1987 met lessen Algemene Muzikale Vorming in Slochteren, haar geboorteplaats. Daarna heeft ze vier jaar pianolessen gevolgd. Na vier jaar stopte het lesaanbod in haar dorp, volgens Caroline 'het einde van haar periode fatsoenlijke technische vorming'. Ze is nooit gestopt met spelen. Pianospelen is naast lezen altijd een groot deel van haar vrijetijdsbesteding. Het ene liefst in afwisseling met het andere.

Vanaf 15 jaar begeleidde Caroline haar eerste koor in haar kerkelijke gemeente: gospelkoor Menorah, van de Kandelaarskerk in Schildwolde o.l.v. Willem de Wit. Tot haar 22e heeft ze altijd één of meer gospelkoren begeleid op de piano, vast of af en toe voor een concert. Na een rustige periode is ze nu alweer jaren muzikaal actief tijdens kerkdiensten en voor de cantorij van De Fontein, Zwolle. Sinds een paar jaar begeleidt ze Magnify met heel veel plezier.

Caroline: "Magnify is muziek maken, God groot maken in combinatie met gezellige ontmoeting. Dit betekent voor mij een avond helemaal in harmonie op de helft van de werkweek. Dat kan ik iedereen aanraden!"